Γενικοί Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας

 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
  Το dogappetit.gr (εφεξής "Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ") είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρισης με επωνυμία DOG APPETIT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εν συντομία DOG APPETIT IKE, με αρ. καταχώρησης ΓΕΜΗ 157458005000 (εφεξής "Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ") και λειτουργεί με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού και φυσικού καταστήματος. Ο χρήστης της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους και εφόσον δεν συμφωνεί με κάποιον από αυτούς , δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον διαδικτυακό τόπο και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από αυτόν.
 2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παραθέτει στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ουσιώδη χαρακτηριστικά και δεσμεύεται προς την εγκυρότητα και την πληρότητα των πληροφοριών. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά και τεχνικά λάθη που έχουν προκύψει ακούσια. Κάθε προϊόν περιλαμβάνει τον ΦΠΑ ( 24 % ) και παρατίθενται ξεκάθαρα οι τιμές προ και κατόπιν ΦΠΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δύναται να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων, διατηρώντας κοινή πολιτική χρέωσης στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, στο φυσικό κατάστημα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις πλατφόρμες online παραγγελιών (ενδεικτικά και μη περιοριστικά BOX FOOD & EFOOD).
 3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενημερώνει τον αγοραστή κατά την παραλαβή της παραγγελίας για τον εκτιμώμενο χρόνο προετοιμασίας και παράδοσης. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ δε φέρει καμία ευθύνη για μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις σε προϊόντα, υπηρεσίες η ακόμη και πληροφορίες που παρέχονται. Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος ή αδυναμίας εκτέλεσης της παραγγελίας, ο αγοραστής θα ενημερώνεται άμεσα με τηλεφωνική επικοινωνία ή/και με email. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ δε φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν κατά την χρήση της και οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
 4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
  Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ο αγοραστής έχει την ελευθεριότητα να ασκήσει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα παραλαβής του προϊόντοςσυμπεριλαμβανομένης αυτής, η οποία αποδεικνύεται από το Voucher της μεταφορικής εταιρείας. Το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ, βάσει της νομοθεσίας της Ελλάδας και της Ε.Ε., ισχύει μόνο για τα αξεσουάρ και όχι για τα αλλοιώσιμα είδη (τούρτες, cupcakes, λιχουδιές, κατά παραγγελία μενού εβδομάδας/15ημέρου/μήνα). Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ μέσω τηλεφώνου ή email ή από τη φόρμα επικοινωνίας της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. Οι καταναλωτές που αγοράζουν από το φυσικό κατάστημα κι όχι διαδικτυακά, δεν εμπίπτουν στον κανονισμό αγορών εκτός εμπορικού καταστήματος και δεν έχουν τη δυνατότητα άσκησης του δικαιώματος αυτού. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται δημοσιευμένες στις σελίδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Προστασίας του Καταναλωτή και του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων.
 5. ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
  Οι χρήστες δηλώνουν και αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ καθ’ οιονδήποτε τρόπο παράνομο, βλαβερό ή άσεμνο προς τα συμφέροντα και τα ήθη των ιδίων και της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Επίσης οι επισκέπτες δηλώνουν ότι κατά την χρήση της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ συμπληρώνουν ακριβή και σωστά στοιχεία και αποδέχονται ότι αναλαμβάνουν πάσα ευθύνη για τον λογαριασμό τους . Τέλος απαγορεύεται η παρεμπόδιση του λογισμικού με την χρήση αρχείων ή προγραμμάτων που μπορεί να προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη ή δυσλειτουργία στα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
 6. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
  Στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ όπως και στο φυσικό μας κατάστημα, μπορούν να πραγματοποιηθούν συναλλαγές με χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, με χρήση Paypal, με μετρητά κατά την παραλαβή (εντός καταστήματος, στην παράδοση ή μέσω αντικαταβολής). Στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ η εκκαθάριση των συναλλαγών πραγματοποιείται online από την εταιρεία Stripe. Στο φυσικό κατάστημα διατίθεται εγκεκριμένα (1) POS συναλλαγών (για χρήση Chip&PIN και Contactless) με εκκαθαρίστρια τράπεζα την Alpha Bank καθώς και (2) ePOS συναλλαγών (για χρήση Contactless) με εκκαθαρίστρια τράπεζα την Viva. Η χρήση τραπεζικών ή/και ταχυδρομικών επιταγών και ταχυπληρωμών ΕΛΤΑ δε γίνεται δεκτή.
 7. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
  Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ σέβεται την ιδιωτικότητα σας και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων παρέχοντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.  Όλες οι σελίδες, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος και του checkout, χρησιμοποιούν πρωτόκολλο ασφαλείας SSL των εταιρειών Certigo και LetsEncrypt, ενώ οι ηλεκτρονικές πληρωμές διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας του Paypal και μέσω της εταιρείας STRIPE και του συστήματος Link. Τηρούμε τις διατάξεις των νόμων Ν2742/1997 και Ν4624/2019 περί προσωπικών δεδομένων και GDPR. Tα προσωπικά σας στοιχεία ζητούνται απο εσάς και τα καταχωρείτε μόνο για την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Τα οικονομικά σας στοιχεία σε περίπτωση πληρωμής μέσω Paypal ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας παραμένουν στη διάθεση του εκάστοτε συστήματος εκκαθάρισης και βάσει νομοθεσίας για διασφάλιση των συναλλαγών, μας κοινοποιούνται τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας (όπως στο απόκομμα εμπόρου κατά τη χρήση κάρτας στο φυσικό κατάστημα), η ημερομηνία και ώρα συναλλαγής, το ποσό και ο κωδικός έγκρισης. Τέλος, βάσει GDPR, η επικοινωνία που έχουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή/και email, αφορά μόνο την ομαλή ροή της παραγγελίας σας και σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε σε ενημερωτικό newsletter, μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας.