Η ιστορία της Dog Appétit

Το όνειρο της δημιουργίας του Dog Appetit ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν, όταν η Σοφία και η Ιωάννα βρέθηκαν μαζί και ένωσαν τις γνώσεις και την αγάπη τους για τα κατοικίδια ζώα και τη διατροφή τους. Ο Άρης, το τρίτο μέλος της ομάδας προερχόμενος από τον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, με το αστείρευτο ταλέντο του και τις γνώσεις του για την τεχνολογία πρόσθεσε νέο αέρα και ιδέες στην ομάδα μας. Όνειρο μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Pet Bakery με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα υψηλής γαστρονομίας για κατοικίδια ζώα, που παρασκευάζονται από φρέσκες πρώτες ύλες κατάλληλες για ανθρώπινη κατανάλωση, χωρίς προσθήκη τεχνητών πρόσθετων και συντηρητικών, ζάχαρης, αλατιού και γλουτένης. Η αρχή έγινε από το σπίτι. Μελετήσαμε πολύ, εργαστήκαμε σκληρά και στο τέλος καταφέραμε να φτιάξουμε τις νοστιμότερες λιχουδιές για τα σκυλάκια των φίλων μας, αλλά και τα δικά μας, ώστε οι πραγματικοί μας δοκιμαστές να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε πως η ανταπόκριση ήταν πολύ θερμή! Έτσι, με την υποστήριξη των φίλων μας αλλά κυρίως με πολλή αυτοπαρακίνηση και αγάπη για αυτό που κάνουμε, το φθινόπωρο του 2020 αρχίσαμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!

Με την πολύτιμη βοήθεια της Σοφίας με πιστοποιημένες γνώσεις “Pet-Food Εxpert” και το καλλιτεχνικό της χάρισμα, το ταλέντο και την πολύχρονη εμπειρία της Ιωάννας στον κλάδο παραγωγής ζωοτροφών ως επιστήμονας ζωικής παραγωγής, αλλά και τον tech-freak μέλος μας τον Άρη, ξεκινήσαμε δειλά στην αρχή, με τη σελίδα μας σε facebook και instagram. Στις 9 Δεκεμβρίου του 2020, η Ιωάννα έκανε το μεγάλο βήμα κι έδωσε επίσημα ζωή στην ιδέα μας, ιδρύοντας την εταιρία DOG APPÉTIT, με έδρα την Τριανδρία Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας έτσι το πρώτο Fine Pet Bakery κατάστημα της Θεσσαλονίκης! Ο Άρης, βοήθησε με την τεχνολογική και τηλεπικοινωνιακή υποδομή της εταιρίας, ώστε να έχουμε τη σελίδα μας στο internet και να μπορεί να μας γνωρίζει περισσότερος κόσμος μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Στο 2023, η DOG APPÉTIT στοχεύει να συνεχίσει να δημιουργήσει το δικό της ”success story”, βασισμένη στο μεράκι των ανθρώπων της, αλλά και στην αγάπη κι αφοσίωση για την κάλυψη των αναγκών των αγαπημένων μας τετράποδων φίλων! Θα χαρούμε να σας δούμε σύντομα στο κατάστημά μας στην Τριανδρία και στις σελίδες μας στο facebook & το instagram!